Verkeersregeldiensten

De Krom verkeersregeldiensten is een bedrijf wat landelijk erkende verkeersregelaars, evenementen begeleiders en parkeerbegeleiders levert. De Krom verkeersregeldiensten maak deel uit van de Krom B.V. in Etten-Leur. Het waarborgen van de verkeersveiligheid onder alle omstabdigheden staan bij ons hoog in het vaandel. Wij doen dit door uitsluitend gecertificeerde verkeersregelaars op pad te sturen.

Personeel. Projecten. Werkgebied.

Personeel

Ons personeel wordt constant bijgeschoold. tevins vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers een representatieve en professionele uitstraling hebben. Zij zijn niet alleen ons visitekaartje maar ook dat van u. Verkeersregelaars zijn vaak het eerste aanspreekpunt van uw evenement of bij uw werkzaamheden!

Personeel van De Krom Verkeersregeldiensten kan voor verschillende activiteiten ingezet worden. Denk aan evenementen, beurzen, wegwerkzaamheden, wegafzettingen in samenwerking met politie of brnadweer, groenbedrijven, bouwbedrijven, gemeenten etc.

Projecten

U kunt De Krom Verkeersregeldiensten in een vroegtijdig stadium bij de planning van uw project betrekken zodat wij vanaf de beginfase met u kunnen meedenken. Samen bereiken we het beste resultaat.

Werkgebied

Ons werkgebied is Zeeland, Zuid-Holland en Noord Brabant.

Tarieven.

Tarieven inzet verkeersregelaars 2016

Maandag t/m vrijdag 07.00 uur tot 23.00 uur €27,50 / uur
Zaterdag 07.00 uur tot 23.00 uur €30,- / uur
Zondag 07.00 uur tot 23.00 uur €32,50 / uur
Nachttarief 23.00 uur tot 07.00 uur €32,50 / uur
Nationale feestdag €50,- / uur
Ad hoc inzet €35,- / uur

Tarieven inzet afzetting comform CROW 96b publicatie

Actiewagen compleet met voorrangsregeling €125,- / dag
Schrikhek 2500mm rood-wit reflecterend €20,- / dag
Baakschild rood-wit reflecterend met kunststof voet €5,- / dag
Eenmalige aanvoerkosten afzettingsmaterialen €35,- / keer

Overige verkeersmaatregelen, omleidingen, verkeersregelinstallaties kunnen wij voor u verzorgen en is de prijs op aanvraag.

Voor alle werkzaamheden geldt een minimale facturabele inzet van 4 uur.
Er wordt 1 reisuur per dag per verkeersregelaar in rekening gebracht

Contact.

Heeft u vragen over onze verkeersregeldiensten, wilt u een prijsopgaaf laten maken of wilt u gewoon eens kennis maken? Neem hieronder dan contact met ons op.