Voordelen van machinaal bestraten

31-08-2015

Omdat de techniek steeds beter wordt, en wij als bedrijf groeien

Voordelen van machinaal bestraten

De arbeidseisen voor stratenmakers zijn de laatste jaren strenger geworden. Vooral met betrekking tot het handmatig verwerken van bestrating zijn de eisen verscherpt. Een stratenmaker voert namelijk lichamelijk zwaar werk uit. Om die reden hebben wij sinds strengere eisen flink geïnvesteerd in het machinaal aanbrengen van bestratingen. Machinaal bestraten heeft nog meer voordelen. Daarover leest u hier meer.

Voordeel 1: Stratenmaken is veiliger

Stratenmakers verrichten, zoals wij al eerder zeiden, lichamelijk zwaar werk. Door het gebruik van technische hulpmiddelen kunnen hun werkzaamheden verlicht worden. Zo ondervinden stratenmakers dankzij machines minder slijtage van het lichaam en krijgen zij minder snel blessures. Hierdoor hoeven zij ook minder snel met pensioen en wordt het werk ook een stuk veiliger.

Voordeel 2: Project duurt minder lang

Het wordt steeds drukker op de weg en in het verkeer. Daarom is het meer dan ooit belangrijk dat een straat snel opgeleverd wordt. Dankzij machinale bestrating is de straat veel sneller klaar en dat terwijl de kwaliteit en de kosten min of meer gelijk blijven. Hoe groot het oppervlakte ook is: wij zoeken met u naar de juiste manier om de klus te klaren.

Voordeel 3: Overlast voor omgeving vermindert

Een bestrating zonder machines zorgt meestal voor overlast: werknemers die rondlopen, materiaal dat rond de plek ligt en het feit dat de straat lang opengebroken blijft. Machinaal bestraten vermindert deze overlast en zorgt er tevens voor dat het project sneller voltooid is. Daardoor kan de straat snel in gebruik worden genomen.

Voordeel 4: Beter voor het milieu door hergebruik

In het geval dat een straat alleen opnieuw bestraat wordt, is het zonde om niet de oude materialen hiervoor te gebruiken. Het hergebruiken van de originele stenen is mogelijk met behulp van onze machines. Hierdoor bespaart u ook kosten op het afvoeren van oude stenen als u nieuwe stenen nodig hebt. Daarnaast blijft het originele straatbeeld intact, wat door veel mensen als mooier wordt ervaren. Het hergebruiken van bestratingsmaterialen is dus niet alleen beter voor het milieu maar ook voor het eindresultaat!

Ons bedrijf beschikt over de volgende services op het gebied van machinaal bestraten:

– Machinaal banden stellen met zwenkloaders en miniloaders.
– Machinaal aanbrengen van gebruikte stenen met onze LAAG-vacuüm unit kranen.
– Machinaal aanbrengen “nieuwe bestrating” met onze LAAG-vacuüm unit kranen.
– Machinaal “grote afmetingen” tegels leggen met onze HOOG-vacuüm unit pompen. – Machinaal stenenformatteren met de Brickclean BCS.
– Machinaal banden formatteren.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze service op het gebied van machinaal bestraten? Neem dan contact met ons op via deze website. Wij helpen u graag verder.

5

Meer blogs

Sorry, er zijn geen andere blog items om weer te geven